Handbook Of Fruit Science And Technology - Salunkhe D. K. (Curatore); Kadam S.S. (Curatore) | Libro Crc Press 08/1995 - HOEPLI.it


home libri books ebook dvd e film top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

salunkhe d. k. (curatore); kadam s.s. (curatore) - handbook of fruit science and technology

Handbook of Fruit Science and Technology Production, Composition, Storage, and Processing

;




Disponibilità: Normalmente disponibile in 10 giorni


PREZZO
383,98 €
NICEPRICE
364,78 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con App18 Bonus Cultura e Carta Docenti


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Editore:

CRC Press

Pubblicazione: 08/1995
Edizione: 1° edizione





Note Editore

This work offers comprehensive, current coverage of preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical and temperate regions throughout the world. It discusses over 60 major and minor crops, and details developments in fruit handling and disease control, storage practices, packaging for fruit protection, sizing equipment, conveyors, package fillers, refrigeration methods and more.




Sommario

Grape; citrus; banana; apple; mango; pineapple; pear; plum; peach and nectarine; papaya; berries; apricot; avocado; annonaceous fruits; ber (jujube); cherry; fig; guava; lychee; passion fruit; pomegranate; olive; sapota (sapodilla); coconut; cashew; other nuts; minor fruits - subtropical, tropical; fruits in human nutrition.




Trama

A true classic and continually bestselling reference in food science, this work offers comprehensive coverage of preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions throughout the world. Edited by two of the most respected and innovative pioneers in food science, this volume brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, refrigeration, and more. It includes 28 chapters dedicated to specific fruits and nuts, as well as a chapter on fruits in human nutrition







Altre Informazioni

ISBN:

9780824796433

Condizione: Nuovo
Collana: Food Science and Technology
Dimensioni: 9.75 x 6.75 in Ø 2.85 lb
Formato: Copertina rigida
Illustration Notes:1, black & white illustrations
Pagine Arabe: 632






Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.

X