This book emphasizes the latest developments and achievements in AI and related technologies with a special focus on food quality. The book describes the applications, and conceptualization of ideas, and critical surveys covering most aspects of AI for food quality.
Sommario
Application of Artificial Intelligence in the Food Industry: AI-based Automatic Pruning of Dormant Apple Trees.- Wheat Leaf-Disease Detection Using Machine Learning Techniques for Sustainable Food Quality.- Explainable AI and Slime Mould Algorithm for Classification of Pistachio Species.- A Support Vector Machine Model for Rice (Oryza sativa L.) Leaf Diseases Based on Particle Swarm Optimization.- CNN in Agriculture and Food Industry: Current Practices and Future Trends.- Utilization of Artificial Intelligence in the Food Industry.- Transfer learning-based models for Arabica coffee leaf disease classification.- Potential of IoT for Water Monitoring to Upgrade Food Quality.-
Altre Informazioni
ISBN:
9783031137013
Condizione: Nuovo
Collana: Studies in Computational Intelligence
Dimensioni: 235 x 155 mm Ø 448 gr
Formato: Copertina rigida
Illustration Notes:VII, 153 p. 57 illus., 44 illus. in color.
Pagine Arabe: 153
Pagine Romane: vii
Dicono di noi
Per noi la tua privacy è importante
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.