libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro
ARGOMENTO:  EBOOKS > CUCINA

mary f. henderson - practical cooking and dinner giving / a treatise containing practical instructions in cooking; / in the combination and serving of dishes; and in the / fashionable modes of entertaining at breakfast, lunch, and / dinner
Zoom

Practical Cooking and Dinner Giving / A Treatise Containing Practical Instructions in Cooking; / in the Combination and Serving of Dishes; and in the / Fashionable Modes of Entertaining at Breakfast, Lunch, and / Dinner




Formato: PDF
DRM: Nessuna
Dimensioni: 4862 KB

PREZZO
4,49 €




Pagabile anche con 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


ebook

Compatibilità

Computer
Questo eBook è compatibile con tutti i PC con sistema operativo Windows, Linux, Mac. Per poter leggere il libro digitale è necessario scaricare un programma di e-reading quale ad esempio Calibre.
Android
Questo eBook è compatibile con tutti i dispositivi (Tablet e Smartphone) che utilizzano il sistema operativo Android. Per poter leggere il libro digitale è necessario scaricare un programma di e-reading quale ad esempio Aldiko
eBook Reader
Questo eBook è compatibile con alcuni dispositivi eBook Reader.
Prima di scaricare il file è consigliabile verificare se il proprio dispositivo supporta questo formato.
iPhone/iPad
Questo eBook è compatibile con tutti i dispositivi come iPhone, iPad, iPod Touch che utilizzano il sistema operativo IOS.
Kindle
Questo eBook è compatibile con l’eBook Reader di Amazon Kindle.




Dettagli

Genere:E-book PDF
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 06/2019





Trama

A Treatise Containing Practical Instructions in Cooking;
in the Combination and Serving of Dishes; and in the
Fashionable Modes of Entertaining at Breakfast, Lunch, and
Dinner



The aim of this book is to indicate how to serve dishes, and to entertain company at breakfast, lunch, and dinner, as well as to give cooking receipts. Too many receipts are avoided, although quite enough are furnished for any practical cook-book. There are generally only two or three really good modes of cooking a material, and one becomes bewildered and discouraged in trying to select and practice from books which contain often from a thousand to three thousand receipts.

No claim is laid to originality. “Receipts which have not stood the test of time and experience are of but little worth.” The author has willingly availed herself of the labors of others, and, having carefully compared existing works—adding here and subtracting there, as experience dictated—and having also pursued courses of study with cooking teachers in America and in Europe, she hopes that she has produced a simple and practical book, which will enable a family to live well and in good style, and, at the same time, with reasonable economy.

The absence from previous publications of reliable information as to the manner of serving meals has been noticed. Fortunately, the fashionable mode is one calculated to give the least anxiety and trouble to a hostess.

Care has been taken to show how it is possible with moderate means to keep a hospitable table, leaving each reader for herself to consider the manifold advantages of making home, so far as good living is concerned, comfortable and happy.
 







Altre Informazioni

ISBN:

9788834136744

Condizione: Nuovo
Formato: PDF





Cos'è il Pdf

Il formato PDF è un formato sviluppato da Adobe ampiamente utilizzato per distribuire documenti su Internet e ormai diventato un importante standard per la stampa. Il principale vantaggio di questo formato consiste nell'essere totalmente rispettoso dell'impaginazione data al contenuto. Quindi un eBook in PDF verrà visualizzato allo stesso modo su ogni tipo di computer (Windows, Mac OS e Unix/Linux) e su ogni eReader che supporta il formato PDF.

Dicono di noi