libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

scully terence - the art of cookery in the middle ages
Zoom

The Art of Cookery in the Middle Ages




Disponibilità: Normalmente disponibile in 20 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
34,98 €
NICEPRICE
33,23 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Editore:

Boydell Press

Pubblicazione: 08/1995





Trama

The master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centuries had to be both practical and knowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoire of seasonal dishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where little hard fact had previously existed.










Altre Informazioni

ISBN:

9780851154305

Condizione: Nuovo
Dimensioni: 237 x 15.6 x 193 mm Ø 448 gr
Formato: Brossura
Pagine Arabe: 284


Dicono di noi