Protein Functionality In Food Systems - Hettiarachchy Navam S.; Ziegler Gregory R. | Libro Crc Press 05/1994 - HOEPLI.it


home libri books ebook dvd e film top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

hettiarachchy navam s.; ziegler gregory r. - protein functionality in food systems

Protein Functionality in Food Systems

;




Disponibilità: Normalmente disponibile in 10 giorni


PREZZO
308,98 €
NICEPRICE
293,53 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con App18 Bonus Cultura e Carta Docenti


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Editore:

CRC Press

Pubblicazione: 05/1994
Edizione: 1° edizione





Sommario

Structure-Function Relationship of Food Proteins; Solubility of Proteins - Protein-Salt-Water Interactions; Protein Separation and Analysis of Certain Skeletal Muscle Proteins - Principles and Techniques; Computer-Aided Techniques for Quantitative Structure Activity Relationships Study of Food Proteins; Protein Interactions in Emulsions: Protein-Lipid Interactions; Protein Interactions in Foams - Protein-Gas Phase Interactions; Protein Interactions in Gels - Protein-Protein Interactions; Protein-Polysaccharide Interactions; Chemical and Enzymatic Modification of Proteins for Improved Functionality; Functionality of Soy Proteins; Whey Protein Functionality; Color as a Functional Property of Proteins; Protein Gel Ultrastructure and Functionality; Proteins as Fat Substitutes; Edible Films and Coatings from Proteins.




Trama

This volume examines the contributions of proteins to the technological and organoleptic characteristics of food. It provides a solid basis for understanding the principles of food protein functionality and offers information to help develop unique food products using proteins as novel ingredients. Properties such as solubility, viscosity, gelation, emulsification and loam formation are discussed.







Altre Informazioni

ISBN:

9780824791971

Condizione: Nuovo
Collana: Ift Basic Symposium
Dimensioni: 9 x 6 in Ø 1.90 lb
Formato: Copertina rigida
Pagine Arabe: 536






Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.

X