Postharvest Management Approaches For Maintaining Quality Of Fresh Produce - Siddiqui Mohammed Wasim (Curatore); Ayala Zavala Jesus Fernando (Curatore); Hwang Cheng-An (Andy) (Curatore) | Libro Springer 03/2016 - HOEPLI.it


home libri books ebook dvd e film top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

siddiqui mohammed wasim (curatore); ayala zavala jesus fernando (curatore); hwang cheng-an (andy) (curatore) - postharvest management approaches for maintaining quality of fresh produce

Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce

; ;




Disponibilità: Normalmente disponibile in 15 giorni


PREZZO
114,98 €
NICEPRICE
109,23 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con App18 Bonus Cultura e Carta Docenti


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Editore:

Springer

Pubblicazione: 03/2016
Edizione: 1st ed. 2016





Sommario

Oxygen, Carbon dioxide, and Nitrogen.- Nitric Oxide.- Hydrogen Sulfide.- Salicylic Acid.- Polyamines.- Methyl Jasmonate.- Essential Oils.- Plant Growth Regulators.- Active Carbohydrates.- Active Packaging.- Ozone.- Chlorine Dioxide.





Trama

The volume presents existing and novel management approaches that are in use or have a great potential to be used to maintain the postharvest quality of fresh produce in terms of microbiological safety, nutrition, and sensory quality. In comparison to traditional synthetic chemicals, these eco-friendly molecules are equally effective with respect to slowing the physiological and biochemical changes in harvested produce. Application of terpenic compounds, phenolic compounds, salicylic acid, methyl jasmonates, hydrogen peroxide, ethanol, sulphur compounds, polyamines, plant growth regulators, active carbohydrates, ozone, hexanal and nitric oxide have been proven effective in minimizing storage disorders like chilling injury, scald, fungal diseases like stem-end rot, blue mould rot, green mould rot, anthracnose, regulation of ripening and senescence, etc. This book will be a standard reference work for the management of shelf life in the fresh produce industry.








Altre Informazioni

ISBN:

9783319235813

Condizione: Nuovo
Dimensioni: 235 x 155 mm Ø 4794 gr
Formato: Copertina rigida
Illustration Notes:32 Illustrations, black and white
Pagine Arabe: 222
Pagine Romane: xiv






Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.

X