Microorganisms In Sustainable Agriculture, Food, And The Environment - Verma Deepak Kumar (Curatore); Srivastav Prem Prakash (Curatore) | Libro Apple Academic Press 10/2017 - HOEPLI.it


home libri books ebook dvd e film top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

verma deepak kumar (curatore); srivastav prem prakash (curatore) - microorganisms in sustainable agriculture, food, and the environment

Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment

;




Disponibilità: Normalmente disponibile in 20 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
128,98 €
NICEPRICE
122,53 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 10/2017
Edizione: 1° edizione





Note Editore

In agricultural education and research, the study of agricultural microbiology has undergone tremendous changes in the past few decades, leading to today’s scientific farming that is a backbone of economy all over the globe. Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment fills the need for a comprehensive volume on recent advances and innovations in microbiology. The book is divided into four main parts: food microbiology; soil microbiology; environmental microbiology, and industrial microbiology and microbial biotechnology.





Sommario

Food Microbiology. Fermented Foods: An Overview. Fermented Foods: Recent Advances and Trends. Microbial Approaches in Fermentations for Production and Preservation of Different Food. Microbial Intoxication in Dairy Food Product. Microbial Spoilage in Milk and Milk Products: Potential Solution, Food Safety, and Health Issues. Lactic Acid Bacteria (LAB) Bacteriocins: An Ecological and Sustainable Biopreservative Approach to Improve the Safety and Shelf-Life of Foods. Soil Microbiology. Bio-fertilizers and PGPR for Evergreen Agriculture. Environmental Microbiology. VAM Fungi: Recent Advances in Crop Diseases Management. Significance of Microbial Bioagents in Sustainable Agro-Ecosystem: An Overview. Industrial Microbiology and Microbial Biotechnology. Mass Production, Quality Control and Scope of Biofertilizers in India. Microalgae: A Promising Feedstock as Source for Third Generation Renewable Energy.








i libri che interessano a chi ha i tuoi gusti





Altre Informazioni

ISBN:

9781771884792

Condizione: Nuovo
Dimensioni: 9.25 x 6.125 in Ø 1.95 lb
Formato: Copertina rigida
Illustration Notes:12 b/w images, 10 color images and 45 tables
Pagine Arabe: 430
Pagine Romane: xxii






Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.

X