Disponibilità: Momentaneamente non ordinabile A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.
PREZZO
227,98 €
NICEPRICE
216,58 €
SCONTO
5%
Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Structural Rearrangements in Metallic Melts. Effect of Heat-Time Treatment. (HTT) of Melts on the Structure and Properties of Aluminium Alloys. Modification as a Means of Controlling the Structure of Liquid and Solid Alloys. Ultrasonic Treatment of Aluminium Melts as an Alternative to HTT.
Trama
The title presents an up-to-date account of the research, development, and applications of metallic alloys, recent research into the structure of charge materials, melt treatment, and casting technologies, and their influence on the properties of melts and ingots. This research has confirmed theoretical concepts about the microheterogenous constitution of metallic melts and has made it possible to manage the quality of castings and ingots of various alloys by their special treatment in the liquid state. The four chapters of the book give theoretical and experimental evidence of the effect of the melt constitution on the structure and properties of the solid metal. Liquid Metal Processing: Applications to Aluminium Alloy Production considers common features of structure formation in aluminium alloys for a wide range of solidification conditions, including ultrasonic and thermal melt treatments and discusses the technological problems of these treatments.
Altre Informazioni
ISBN:
9780415272339
Condizione: Nuovo
Collana: Advances in Metallic Alloys
Dimensioni: 10 x 7 in Ø 1.60 lb
Formato: Copertina rigida
Illustration Notes:illustrations
Pagine Arabe: 288
Traduttore: Kozlenkov, A. I.
Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.