Freezing Effects On Food Quality - Jeremiah | Libro Crc Press 02/1996 - HOEPLI.it


home libri books ebook dvd e film top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

jeremiah - freezing effects on food quality

Freezing Effects on Food Quality




Disponibilità: Normalmente disponibile in 10 giorni


PREZZO
343,98 €
NICEPRICE
326,78 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con App18 Bonus Cultura e Carta Docenti


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Editore:

CRC Press

Pubblicazione: 02/1996
Edizione: 1° edizione





Sommario

Fundamentals of food freezing: fundamental aspects of the freezing process. Muscle food products: red meats; poultry and poultry products; fish and seafoods; cured and processed meats. Fruits and vegetables: fruits; vegetables. Dairy and egg products: freezing of dairy products; effects of freezing, frozen storage and thawing on eggs and egg products. Cereals and baked products: effects of freezing, frozen storage and thawing on dough and baked goods.




Trama

This work presents a comprehensive overview of existing knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. It delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods. The fundamental concepts upon which food-freezing technologies are based, are reviewed.







Altre Informazioni

ISBN:

9780824793500

Condizione: Nuovo
Collana: Food Science and Technology
Dimensioni: 11 x 8.5 in Ø 1.95 lb
Formato: Copertina rigida
Pagine Arabe: 432






Utilizziamo i cookie di profilazione, anche di terze parti, per migliorare la navigazione, per fornire servizi e proporti pubblicità in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui. Chiudendo questo banner o proseguendo nella navigazione acconsenti all’uso dei cookie.

X