Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente
Part I Food
Chapter 1. The EU Food Sector
Chapter 2. EU Food Law: A Very Short Introduction
Chapter 3. EU Food Quality Policy: Geographical Indications
Chapter 4. Public and Private Food Standards
Chapter 5. Health and Nutrition: Policy, Consumer and Industry Perspectives
Chapter 6. Future Developments in the EU Food Sector
Part II Rural Areas
Chapter 7. A Public Good Perspective on the Rural Environment: Theory and HistoryChapter 8. Market Mechanisms and the Provision of Environmental and Social Services
Chapter 9. Nature Conservation and Agriculture: Two EU Policy Domains That Finally Meet?
Chapter 10. Public Policies for Social Innovation in Rural Areas
Chapter 11. Rural Resilience as a New Development Concept
Chapter 12. EU Rural Development Policies: Present and FuturePart III Bio-Based Economy
Chapter 13. Present and Future EU GMO Policy
Chapter 14. EU Biofuel Policies for Road and Rail Transportation Sector
Chapter 15. Bio-Based Economy Strategy
Chapter 16. Opportunities and the Policy Challenges to the Circular Agri-Food System
Chapter 17. Future Developments in EU Bio-Based Economy
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.